Word Bestuurslid!

van

Circulariteit tegen E-Waste
Ondersteund door T-Mobile's

Duurzaam ondernemen

Krijg de verantwoordelijkheid over de stichting. Zet de strategie uit en help de doelen van de stichting te behalen!

Lees meer…

Tackle E-Waste

Elektronisch afval is een gigantisch wereldwijd probleem. Jij kunt een steentje bijdragen aan de oplossing!

Lees meer…

Bouw online platforms

De stichting verzamelt en presenteert oplossingen op haar online platforms. Help deze platforms door te groeien!

Lees meer…

Details

 • Je bestuursactiviteiten zullen zich afspelen gedurende het studiejaar 21/22 en lopen van 1 September 2021 tot 31 Augustus 2022.
 • Voor alle rollen geldt dat er wordt verwacht dat jij je minimaal 10 uur per week inzet.
 • Naast je rol (zie onder) binnen de stichting zullen ook de bestuursfuncties van voorzitter, penningmeester en secretaris worden verdeeld.
 • Er zitten geen harde grenzen tussen de rollen, er wordt aangemoedigd om taken samen op te pakken waar gewenst.
 • Meld je aan vóór 3 juli! (Deadline verschoven i.v.m. tentamenweek.)
Interesse om te helpen, maar geen match met het profiel?
Laat het ons vooral weten!
info@revivedevices.org

Rollen

Acquisitie

Jij zet je in om de middelen van de stichting te vergroten! Partners, fondsen, gebruikers en alles wat de stichting nodig heeft om te groeien haal jij binnen.

Promotie

Jij maakt kleine dingen groot! Versterk het bewustzijn over E-Waste en laat zien welke oplossingen wij bieden. Bereik iedereen die een steentje kan bijdragen.

Product

Jij gaat op zoek naar nieuwe toepassingen! Zet productontwerpen, rapid prototyping, grafisch vormgeven en alles wat jij kan toepassen in om nieuwe oplossingen te creëren.

De stichting Revive Devices is klaar voor de volgende fase!
Na het lanceren van de platforms revice.org en opnieuwmobiel.nl, is het tijd om het bestuurlijke stokje over te dragen.

De stichting is in het leven geroepen om bij te dragen aan het oplossen van een enorm probleem: elektronisch afval. We creëren met z’n allen wereldwijd nu zo’n 125 miljoen kilo per dag! Daar moet iets aan veranderen, omdat het een gigantische impact heeft op het milieu en omdat er producten worden weggegooid die op verschillende manieren nog van waarde zijn.

De stichting zet zich in om mensen te laten zien hoe zij nieuwe waarde kunnen halen uit hun oude elektronica. Zo zijn de platforms revice.org en opnieuwmobiel.nl gebouwd om oplossingen te verzamelen en aan te bieden die mobieltjes op verschillende manieren een nieuw leven geven. Mocht je meer willen weten over de stichting, de platforms of het E-waste probleem bezoek dan vooral deze pagina.

De stichting richt zich nu op twee doelen:

Doel 1

Lokaal Opstarten

De stichting is toe aan naam maken binnen Delft én Nederland.

Vooral met het platform opnieuwmobiel.nl zien wij goede kansen om Nederlanders aan te zetten om stappen tegen E-Waste te laten nemen. Helemaal als we het eerste product online gaan verkopen. Het product moet mensen gaan helpen om super eenvoudig nieuwe toepassingen aan hun oude mobieltjes te geven. Dit product zal dus ook lokaal en duurzaam moeten worden geproduceerd.

Maar meer dan dat willen we ook dat de stichting naam gaat maken in Delft. Zo kunnen we het voortbestaan van de stichting waarborgen en vooral ook meer studenten betrokken krijgen bij het tackelen van het E-Waste probleem. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van workshops, het starten van commissies en andere lokale initiatieven.

Uiteindelijk is de hoop dat een sterke lokale aanwezigheid nieuwe kansen biedt om te groeien, zowel digitaal als fysiek.

Jij kan hier aan bijdragen door naam te maken voor de stichting, partnerships aan te gaan en gebruikers te werven. Er is alle ruimte voor jou om zelf met plannen te komen om dit doel te bereiken!

Doel 2

Doorgroeien Platforms

Voor het doorgroeien van revice.org en opnieuwmobiel.nl is de wens om de groep te vergroten die actief gebruikt maakt van de platforms.

De platforms staan nog in de kinderschoenen en kunnen daarom zowel in de basis worden verbeterd als worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Een belangrijke stap zal zijn om de content op de platforms uit te breiden en toegankelijker te maken.

Zo is voor revice.org een doel om in te spelen op creatievelingen die uit enthousiasme nieuwe oplossingen op het platform willen plaatsen. Om vervolgens de oplossingen te brengen bij de mensen die ze kunnen toepassen.

Voor opnieuwmobiel.nl ligt de uitdaging bij het opzetten van een webshop en het zo eenvoudig mogelijk maken voor mensen om zelf stappen te ondernemen op basis van de beschikbare informatie.

Nu ligt de focus van beide platforms nog op mobiele telefoons. Maar een logische stap is om uit te breiden naar meer soorten elektronica.

Het doorgroeien kun jij mogelijk maken door zelf aan de websites te klussen, door de taak uit te besteden of door bijvoorbeeld commissies in het leven te roepen. Ervaring met het bouwen van websites is daarom welkom maar zeker niet vereist!

Locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Huidig Team & Ondersteuning

Rens is de huidige voorzitter van de stichting. Eerder heeft hij zich onder andere ingezet voor Project MARCH. Nu werkt hij als engineer voor Roboat.

Stichtingsbestuur

Joost is nu de penningmeester van de stichting. In het verleden heeft hij een jaar lang Project MARCH gedaan. Binnenkort zal hij beginnen als vennoot bij Kojac.

Stichtingsbestuur

Jeroen is de secretaris van de stichting. Hij heeft onder andere ervaring opgedaan bij De Kleine Consultant en Yes!Delft Students. Momenteel is Jeroen consultant bij Roland Berger.

Stichtingsbestuur

Ewout is innovation manager bij T-Mobile’s Futurelab. Als Corporate Jammer staat hij klaar om waar mogelijk de power van de T-Mobile achterban in te zetten.

Ondersteuning

Interesse?

Ja, dit wil ik!

Mail een CV, motivatie (tekst of filmpje) en jouw gewenste rol naar:
info@revivedevices.org
Hier kun je ook terecht voor al je vragen!
Doe dit vóór 3 juli!

Ik weet het nog niet...

Mogen wij jouw email om je te contacteren? We sturen je eenmalig een reminder en extra info.

  Interesse om te helpen, maar geen match met het profiel?

  Laat het ons vooral weten!
  info@revivedevices.org

  VOLG ONS